Brussels Zuid Midi Railway Station Regus Express

Stemmen

Hoe uw bedrijf van Regus‑vergaderruimtes kan profiteren

Leestijd:  2 Minuten

Joëlle Brumagne, officemanager bij Thalys, legt uit waarom de vergaderruimtes van Regus voor haar organisatie de ideale keuze zijn

 

De locaties van Regus bevinden zich in Europa rondom bijna alle belangrijke Europese treinstations. Daarom wendt Thalys, de internationale exploitant van hogesnelheidstreinen, zich in de zoektocht naar vergaderruimtes regelmatig tot de aanbieder van flexibele werkplekken.

Het netwerk van Thalys omvat 26 bestemmingen in België, Frankrijk, Nederland en Duitsland, en het bedrijf heeft zo’n 600 werknemers. Hoewel het hoofdkantoor in Brussel ligt, zijn vergaderruimtes op alle locaties in het spoornetwerk vereist.

“We maken bijna uitsluitend gebruik van locaties die zich dicht bij treinstations bevinden waar de Thalys rijdt. Met name in Brussel en Parijs, waar we belangrijke vergaderingen organiseren voor bijvoorbeeld de raad van bestuur,” vertelt Joëlle Brumagne, officemanager en persoonlijk assistent van de CEO van Thalys.

Brumagne is werkzaam in het hoofdkantoor van Thalys aan de Place Marcel Broodthaers, op slechts een steenworp afstand van de Regus-locaties Brussels South Station en Brussels Zuid-Midi Railway Station, die beide ook door Thalys worden gebruikt. Daarnaast vergadert het bedrijf vaak ook op de Regus-locatie Paris Gare du Nord in de Franse hoofdstad.

Brumagne voegt hieraan toe dat het formaat van de vergaderruimtes, die ruimte bieden aan 21+ personen, voor Thalys goed geschikt is. “Omdat we in ons kantoor maar twee grote vergaderruimtes hebben, helpt Regus ons bij het organiseren van vergaderingen met veel deelnemers,” zegt ze.

Bedrijven kunnen de gewenste opstelling in hun ruimte aangeven. Er staat altijd ondersteunend kantoorpersoneel klaar om u te helpen en de vergaderruimtes zijn altijd schoon en klaar voor gebruik, ongeacht of u de ruimte gebruikt voor een presentatie, interview, klantpitch of trainingssessie. De ruimtes zijn bovendien uitgerust met snel internet en wifi, en waar nodig zijn er telefoonapparatuur, een flip-over, whiteboard en stiften beschikbaar. Op verzoek kunnen er audiovisuele schermen en projectoren worden geregeld.

Hebt u trek gekregen? Er kan ook catering worden verzorgd, net als de zo belangrijke koffie- en theeservice die deelnemers van hun dagelijkse dosis cafeïne voorziet. “We huren grote vergaderruimtes soms samen met andere faciliteiten, zoals kantoorbenodigdheden en catering,” zegt Brumagne. Het personeel staat altijd klaar om telefonisch of via e-mail vragen over de ruimte te beantwoorden en is ook op locatie aanwezig om aanwezigen te begroeten en te ondersteunen.

Met name deze persoonlijke aanpak wordt door Thalys erg gewaardeerd. Brumagne roemt vooral de snelheid waarmee Regus op verzoeken reageert en de rol van Bill Williams, de manager van Regus-vergaderruimtes in België.

Alle vergaderruimtes, conferentieruimtes en boardrooms zijn per uur beschikbaar en kunnen snel en simpel worden geboekt via de Regus-app (waarmee u bovendien 10% korting ontvangt).

En hoe zit het met de 7,5 miljoen treinreizigers die Thalys jaarlijks vervoert? Aangezien 50% van de passagiers voor zaken reist, kunnen ook zij profiteren van de flexibele kantoorlocaties bij het station.

Of u nu een internationale zakenreiziger bent of voor een groot Europees spoorwegbedrijf werkt, u kunt uit de trein stappen en meteen een vergadering ingaan.

 

Meer informatie over hoe uw bedrijf van de vergaderruimtes van Regus kan profiteren, vindt u hier