Regus forretningscenter

Nyhedsrum

Nyåbninger i Georgien, Tyskland med flere

Regus udvider sit netværk med flere centre verden over. Opdag endnu flere måder at arbejde fleksibelt på, lige fra et sprudlende kulturelt hotspot i Warszawa til et område med imponerende naboer i Bremen

 

1. Guldstandard
Regus 50 Cavill Ave, Gold Coast, Australien
I hjertet af Surfers Paradise ligger den ikoniske bygning, som huser Regus 50 Cavill Ave, der er en af de mest prestigefyldte adresser i Gold Coast. Bygningen har facade til tre gader, herunder Beach Road og The Gold Coast Highway, og husets beboere befinder sig kun et stenkast fra de verdensberømte strande Main Beach og Broadwater. Forretningscenteret – som har direkte udsyn til både Broadwater og Gold Coast Hinterland – ligger tæt på offentlig transport samt et bredt udvalg af caféer, restauranter og butikker.

 

2. Straksfordele
Regus Mahando Road, Dar Es Salaam, Tanzania
Giv din virksomhed en flyvende start i Dar Es Salaam med førsteklasses kontorer og mødelokaler hos Regus Mahando Road. Arbejdspladsen ligger i en attraktiv, lavtbygget ejendom med indvendig gårdhave på nordspidsen af Msasani-halvøen i Tanzania, der kaldes for Sea Cliff. Som navnet antyder, ligger området ud til havet og er nabo til Dar Es Salaam Yacht Club og Coco Beach samt butikker og andre faciliteter i selve Sea Cliff. Det er nemt at komme derhen: Der går busser til busstationen i Mawenzi og busstoppestedet ved Chole, og der er rigelig med parkeringspladser i kælderen.

 

3. Grønt og livligt
Regus Villa Metro, Wilanowska, Warszawa, Polen
Hvis du er på jagt efter et godt beliggende sted med masser af gang i den, så behøver du ikke lede længere. I det livlige Mokotów (det næststørste kontordistrikt i Warszawa) finder du Regus Villa Metro – bekvemt beliggende lige over for metrostationen Wilanowska og med luksuriøse coworking-pladser fordelt over 930 kvadratmeter. Det er en ren fornøjelse at gå på opdagelse i det omkringliggende område, som rummer talrige museer og seværdigheder, herunder det historiske palads Królikarnia og indkøbscenteret Galeria Mokotów. Der findes mange grønne områder for dem, der elsker frisk luft og grønne blade: Parkerne Arkadia og Dolina Sluzewiecka kan nås efter en kort slentretur.

 

4. Kendte naboer
Regus Vazha-Pshavela, Tbilisi, Georgien
Hvis gode forbindelser til kendte multinationale og mindre virksomheder kan gavne din forretning, så er Regus Vazha-Pshavela lige noget for dig. Centeret ligger i forretningsdistriktet i Saburtalo, Tsibili, som er et af Georgiens mest eftertragtede bydele og hjemsted for blandt andet Samsung Georgia, Huawei og British American Tobacco. Vælg mellem en række private kontorer i lyse farver, moderne coworking-pladser og rummelige mødelokaler – og husk at sætte tid af til at nyde området. Både zoologimuseet T.S.U. og David Bolkvadze-parken befinder sig i nærheden. Det er nemt at komme både til og fra kontoret: via enten mikrodistriktstationen Nutsubidze Plato II-IV mikrodistriktstationen metrostationen Vazha-Pshavela.

 

Regus-forretningscenter med skriveborde og stole

Regus’ forretningscentre over hele verden har velbelyste lokaler i lyse farver til en række forskellige forretningsbehov

 

5. De klogeste og de bedste
Regus Wallisellen Business Park, Wallisellen, Schweiz
Med sin strategiske placering i forhold til både Zürich lufthavn og byens centrum, ligger Regus Wallisellen Business Park i det kommercielle knudepunkt i Schweiz og har alt, hvad der skal til for at opfylde din virksomheds behov. Den attraktive erhvervspark, der består af fem bygninger, ligger ved siden af Glatt, som er det største shoppingcenter i Schweiz, og huser multinationale virksomheder såsom Reckitt-Benckiser, Canon og Microsoft. Det midlertidige arbejdsområde (som fylder hele andensalen) er lyst og imødekommende takket være fire tagvinduer og brede vinduespartier. Bygningens placering med hurtig adgang til motorvejen og sporvognsruterne gør den lettilgængelig for både personale og gæster, med en parkeringskælder som en ekstra bekvemmelighed.

 

6. Erhvervssværvægtere
Regus Technologiepark, Bremen, Tyskland
Både Siemens, ArcelorMittal og OHB SE har hjemme i Bremens teknologipark – hvilket er med til at fremhæve områdets imponerende forretningsmæssige omdømme. Og med en beliggenhed i parkens nyeste kampus sikrer Regus Technologiepark, at din virksomhed kan drage fordel af den positive omtale. Med sine 279 kvadratmeter store etager er centeret også velegnet til kørestolsbrugere. Det er nemt at gå på opdagelse i lokalområdet – udover gode barer og spisesteder har centeret også direkte forbindelse til Bremens Universitet og ligger i gåafstand til offentlig transport.

 

7. Topbeliggenhed
Regus Northside Business Centres, Budapest
Man har ikke været i Budapest, hvis man ikke har slentret ned ad den altid livlige Váci-gade, der strækker sig næsten 2 kilometer mellem Vörösmarty-pladsen og den store torvehal og forløber langs Donaus løb. Heldigvis ligger Regus Northside Business Centres på en af de bedste adresser i områdets hjerte. Drag fordel af beliggenheden for hurtig adgang til andre bydele, enten i bil eller med offentlig transport – Forgách utca-metrostationen ligger lige ved døren, og der er gode parkeringsmuligheder i husets parkeringskælder. Indenfor i forretningscenteret finder du velbelyste rum i lyse farver, som er velegnet til møder, arrangementer og andre arbejdsopgaver.

 

Og vi er også åbnet her …

Regus Arena Boulevard, Amsterdam

Regus Val Vista, Mesa, Arizona, USA

Regus 575 Norte Sul, Campinas, Brasilien

Regus Pharos House, Westville, Durban, Sydafrika

Regus Azura, Hoofddorp, Nederlandene

Regus Science Park, Kiel, Tyskland 

Regus Forum West Side, Kiev, Ukraine

Regus Promenade, Linz, Østrig 

Regus Tortona, Milano, Italien

Regus Citydel, Moskva, Rusland

Regus Rio Sul, Rio de Janeiro, Brasilien

Regus Teleporto, Rio de Janeiro, Brasilien

Regus JK 1455, Sao Paulo, Brasilien

Regus Empresarial Mario Garnero, Sao Paulo, Brasilien

Regus Quadrum, Vilnius, Litauen