Regus Rue De France, Nice, France

Nyhedsrum

Nyåbninger i Auckland, Istanbul og mere

Regus’ netværk udvider sig med flere nye centre verden over, lige fra Europa til Mellemøsten til Sydøstasien. Læs med for at se de bedste steder til at arbejde fleksibelt, uanset hvor du har lyst

 

1. Arbejd og flyv
Regus Auckland Airport, Auckland, New Zealand
Denne smarte og moderne arbejdsplads giver folk i Auckland endnu mere grund til at være stolte over at være en del af deres glitrende by. Regus Auckland Airport er designet af toparkitekterne Warren og Mahoney og tilbyder førsteklasses områder til coworking og hot-desking, der er fordelt over stueetagens generøse 1.000 kvadratmeter. Den topmoderne Quad 7-bygning ligger blot 800 meter fra den internationale terminal og har gode forbindelser til offentlig transport såsom busstationen 4 Leonard Isitt Dr, der ligger lige over en kilometer væk, og togstationen Puhinui, som er 12 minutter væk i taxi. Takket være et varieret udbud af virksomheder, der deltager i arrangementer, vil du desuden have uanede muligheder for at networke med Aucklands store kanoner.

 

2. Åbent døgnet rundt
Regus Munich Business Campus, München, Tyskland
I Lohhof-distriktet lige nord for München ligger der et moderne forretningscenter, der giver dig muligheden for at opnå din virksomheds sande potentiale. Med sit udbud af servicerede og uservicerede kontorer lader Regus Business Campus dig personliggøre din fysiske tilstedeværelse og holde omkostningerne nede, og takket være bestyrelseslokaler, mødelokaler og coworking-områder kan du være fleksibel med mængden af tid, du bruger. Da centret er åbent døgnet rundt, tilbyder lokal parkering og ligger i en erhvervspark, har du mulighed for at arbejde, når det passer dig bedst. Der er desuden fortræffelige transportforbindelser: Busstationen Unterschleißheim, Keltenschanze samt togstationen Garching-Hochbrück ligger blot få minutter væk. Og når du har brug for en pause fra arbejdet, ligger centret tilstrækkeligt tæt på Heimatmuseum Unterschleißheim og Museum Haus der Ost- u. Westpreußen, så du kan lære lidt om områdets historie og kultur.

 

3. Lige ved stranden
Regus Rue de France, Nice, France
Det perfekte valg for enhver virksomhed: Dette indbydende og veludstyrede coworking-miljø i Nice ligger i hjertet af Gambettas fodgængercentrum. Regus Rue de France (hovedbillede) har en fantastisk beliggenhed og ligger blot fem minutters gåtur fra Nices strandpromenade, og så er der heller ikke langt til busstationerne i Gambetta/Buffa. Sammen med letbanestoppestedet i Masséna giver disse let forbindelse til togstationen Gare de Nice-Ville, som er perfekt til intraregional transport eller rejser til lufthavnen. Inden i denne traditionelle kontorbygning med karakter finder du mødelokaler, servicerede og uservicerede kontorer og en delt lounge med siddeområder såvel som automater. Når du har brug for en pause, kan du tage en kort tur ned til vandet for lidt frisk luft, eller gå rundt i Jardin Albert 1er, som er en smuk offentlig park pyntet med springvand og monumenter.

 

4. Landmærkeplacering
Regus Zhenfeng, Shanghai, Kina
Er du ude efter at tage skridtet videre med din virksomhed i Shanghai Pudong, Kina? Så har du heldet med dig. Kontorerne, mødelokalerne og coworking-områderne i Regus Zhenfeng er i en klasse for sig selv, og da der er mere end 100 Fortune 500-datterselskaber i området, er du i godt selskab. Forretningscentret ligger i Kinas første frihandelsområde og er tæt på en af Kinas største havne, og så er det blot fem minutters gåtur fra store undergrundslinjer og Jilong Roads busstation. Hvis du tager den nærliggende S20-motorvej, kan du være ved den internationale luthavn på cirka en time. Der er mange seværdigheder i området for besøgende eller ansatte, der har lidt tid at bruge, blandt andet Wushu Museum og glasmuseet Museum of Glass. Tag desuden en gåtur gennem Zhangijang Hi-Tech Park eller Gongqing Skovpark for lidt afslapning.

 

Regus Moenchengladbach City, Mönchengladbach, Tyskland

Regus Moenchengladbach City i Mönchengladbach, Tyskland

 

5. Ikoniske kontorer
Regus Icon Park, Chiang Mai, Thailand
Regus Icon Park ligger bekvemt på anden etage af Icon Park Hotel, der er områdets nyeste bebyggelse til blandet brug, som kombinerer et seks etagers hotel med restauranter og butikker. Få skridt derfra ligger Icon Square, der er ejet af samme udvikler, og som er et populært shoppingcenter for computere og teknologi med mere end 100 IT-butikker og et fuldt udstyret fitnesscenter. Regus’ forretningscenter ligger blot 15 minutters kørsel fra Chiang Mais internationale lufthavn, og byens berømte Nimmanhaemin Road (et af de mest populære områder i Chiang Mai for cool caféer og restauranter) ligger blot få minutter væk med bil. Over for gaden ligger Chiang Mais gamle by, der er omgivet af templer og en historisk voldgrav samt hundredvis af hoteller.

 

6. Base med liv i
Regus Moenchengladbach City, Mönchengladbach, Tyskland
Det er let at komme til og fra dit nye kontor i Regus Moenchengladbach City (afbildet foroven) – centret ligger på en livlig hovedgade tæt på både busstationen i Wegberg, Merbecker Busch samt Rheydt Hovedbanegård, og der er masser af parkeringsplads udenfor. Den travle beliggenhed gør det til et ideelt sted for din virksomhed at trives. Foruden lys og luftig kontorplads finder du et udvalg af lokale restauranter og caféer ved dit dørtrin, og der er en masse at se og lave i området. Nyd en optræden i Kaiser-Friedrich-Halle, eller bliv betaget af byens mange bemærkelsesværdige monumenter.

 

7. Cool coworking
Regus Maslak Orjin Business Centre, Istanbul, Tyrkiet
Med et træningscenter, et kunstgalleri, en skrædder og en juicebar er bygningen, som huser Regus Maslak Orjin Business Centre, en destination i sig selv. Det er derfor ingen overraskelse, at virksomheder inklusive General Electric, Zurich Insurance og YKK har gjort stedet til deres hjem. Her kan du forvente rummelige og moderne kontorer og lyse mødelokaler, og det kunne ikke være lettere at komme til: Der er busser og taxier lige udenfor, og så ligger der en metrostation inden for gåafstand. Hvis du har din egen bil med, er der desuden en parkeringskælder.

 

8. Wuxi-arbejdsplads
Regus Suning Life Square, Wuxi, Kina
Inden for et velhavende forretningsdistrikt i Wuxi finder du en af de mest velstående forretningsadresser: Regus Wuxi Suning Life Square. Med sin beliggenhed ved Suning Life Squares nordlige tårn, tæt på Chong-an Temples gågade og et par gader fra rådhuset, byder området på kontorbygninger, butikker, restauranter, banker, servicerede lejligheder og det femstjernede Hyatt Regency Hotel. Det er ganske enkelt at komme dertil: Kontoret kan tilgås fra forskellige buslinjer, og der er direkte adgang til metrolinjerne 1 og 2 fra Sanyang Square Station. Wuxi Togstation ligger inden for 15 minutters gåtur, mens Shuofang Lufthavn blot er 25 minutter væk i bil.

 

9. Bæredygtig plads
Regus OpernTurm, Frankfurt, Tyskland
Med sin højde på 170 meter og en facade af naturlige kalksten er Frankfurts OpernTurm (operatårn) en imponerende del af Frankfurts horisont, og bygningen er et symbol på byens ambition og internationale omdømme. Faktisk var OpernTurm et af de første nye kontorhøjhuse til at modtage LEED-guldcertificering for bæredygtig, ressourceeffektiv og miljøvenlig konstruktion. På 16. etage finder du Regus OpernTurm, som på luftig kontorplads kan bryste sig af indretningsartikler i læder og krom. Frankfurts hovedbanegård ligger blot få minutter derfra, og der er 20 minutters bilkørsel til Frankfurt Lufthavn.

 

Og vi er også åbnet her …

Regus Corporate Greens, Gurgaon, Indien

Regus Podil Heritage Centre, Kijev, Ukraine

Regus Oman Arab Bank Building, Muscat, Oman

Regus Faria Lima Corporate, São Paulo, Brasilien

Regus Frösunda Port, Solna, Sverige