Sett ditt særpreg på kontoret du leier

Trender

Sett ditt særpreg på kontoret du leier

Lesetid:  2 Minutter

Som eneste aktør i bransjen tilbyr Regus kundene sine det nye konseptet Design Your Office. Med dette kan du velge fritt blant en rekke møbler og tilbehør, og få et kontor som viser mer av hvem du er

 

Sett ditt særpreg på kontoret du leier

Ny sittegruppe for uformelle møter eller et sett med bokhyller for å skape mer system? Med det nye Design Your Office-konseptet til Regus er det kundens smak og behov som styrer.

– For oss er det viktigste at kunden er tilfreds. Man tilbringer mye tid på kontoret, og det er viktig at man trives der. Nå får kundene virkelig mulighet til å sette sitt preg på omgivelsene. De kan i enda større grad gjøre kontoret om til et rom som snakker deres språk, sier Lise Lillevold, salgsdirektør i International Workplace Group.

En rekke valgmuligheter

Flere henvender seg til kontorselskapet med en oppfatning om at man ikke kan gjøre forandringer på et kontor man leier. Dette er helt feil, forteller Lillevold.  

– Hos oss kan du gjøre store forandringer på kontoret hvis du ønsker det. Du kan bygge om kontoret slik du vil ha det, rive en vegg, male en vegg, henge opp kunst, la bedriften sin logo pryde hele veggen – mulighetene er mange. Med Design Your Office legger vi til et helt sortiment av møbler og kontortilbehør som vi leverer gratis til kunden, sier Lillevold.

Regus tar seg av investeringskostnaden for møblene, samt levering og montering. Skulle bedriften vokse seg større og behovene forandre seg, står Regus for utbytte av møblene. Fleksibiliteten som Regus er kjent for blir med andre ord ytterligere styrket.   

Deltar i designprosessen

Som medlem hos Regus kan man jobbe fra samtlige Regus-kontor verden over, med fleksibel kontraktslengde og enkel opp- og nedjustering av kontorstørrelse. Utleiekjeden står allerede for et fullverdig tilbud av kontortjenester. Med Design Your Office tar de steget videre – konseptet åpner for at kundene selv får se skisser av ulike kontor- og møbelløsninger i et tegneverksted. Her vises kontoret i 3D-versjon slik at man enkelt får et inntrykk av hvordan helheten vil bli seende ut og hvordan møblene bør plasseres.

I sortimentet finnes blant annet loungesett bestående av en komfortabel sofa, stol og salongbord, bokhyller og skap, samt uformelle krakker og ståbord.

Sosiale og private kontor

Når Regus-ansatte finner kontorløsninger for den enkelte bedrift, tar de hele veien hensyn til hvordan kunden jobber. Er det viktigst å tilrettelegge for arbeidsro eller samarbeid? Planlagte møter eller spontane samlinger? Andre relevante spørsmål som stilles er hva slags oppbevaringsløsninger kunden har behov for, hvor stor grad av konfidensialitet som trengs og hvilke ergonomiske løsninger hver enkelt må ha på plass. Regus legger til rette for varierte sittestillinger og rom som det er enkelt å bevege seg i. Så kan kunden bygge videre på dette med sine egne designpreferanser.  

Tilbakemeldingene fra kundene har vært kjempegode.

– Med Design Your Office får man større frihet til å være kreativ. Vi er jo kjent for å ha nyskapende og appellerende fellesareal, med nøye utvalgte farger og møbler som både er moderne og behagelige. Med Design Your Office gir vi kunden verktøyene de trenger for å skape sitt kreative univers inne på eget kontor, avslutter Lillevold.