Rólunk

Keresés/bejelentkezés
Történetünk Jövőképünk

Történetünk: Segítünk, hogy az üzlet létrejöhessen

A Regus a világ legnagyobb rugalmas irodaszolgáltatója. De mit is jelent ez a valóságban?

Üzleti forradalmat viszünk végbe

Üzleti forradalom úttörői vagyunk. A vállalkozásoknak – nagyoknak és kicsiknek, helyieknek és nemzetközieknek egyaránt – folyamatosan bővülő innovatív termék- és szolgáltatáspalettát kínálunk. Ahogy a modern vállalkozások alkalmazkodnak az új kihívásokhoz, úgy mi is. Folyamatosan vizsgáljuk az új munkamódszereket, és dolgozzuk ki termékeink és szolgáltatásaink új generációját, hogy az ügyfeleink arra koncentrálhassanak, amihez leginkább értenek.

 

És ez a dinamikus megközelítés sikert hoz – vállalatunk egymilliárd dolláros forgalmat bonyolít, és évente 20%-os növekedést produkál. Ambiciózus terveink közé tartozik, hogy 2014-ban napi két új üzleti központot nyitunk.

Felpezsdülés

 Sétáljon be bármelyik központunkba, és meglátja, milyen pezsgő nálunk az élet. Az egyéni vállalkozóktól a vezető nemzetközi vállalatokig, ügyfeleink szabadon, kedvük szerint dolgozhatnak. Intelligens és rugalmas munkatársaink pedig ötcsillagos ügyfélszolgálatot biztosítanak, és segítenek, hogy az üzlet létrejöhessen.

 

Munkánk eredményeként sosem fog unatkozni, és mindig lesz lehetősége az ötletei megvalósítására. Csatlakozzon hozzánk növekedésünknek ebben az izgalmas szakaszában, és segítsen kialakítani a munkavégzés jövőjét.

Egy innováció története

1989-ben a Regust alapító Mark Dixon Brüsszelben egy üzleti lehetőséget látott meg. Azóta is töretlenül keressük az üzleti lehetőségeket.

 

Lélegzetelállító utat tettünk meg egyetlen brüsszeli irodánkból kiindulva, 1994-ben Kínában és Latin-Amerikában, majd 1998-ban az Egyesült Államokban is gyökeret verve addig, míg a rugalmas munkaterek piacának legnagyobb szolgáltatójává nem váltunk. És a történetnek még messze nincs vége.

 

Az új országokban és piacokon való megjelenés ma éppoly aktuális kérdés, mint a 90-es évek elején. És az üzleti partnerek állandóan változó igényeinek köszönhetően mindig nyitottak vagyunk a fantasztikus, új ötletekre. Pl. az olyanokra, mint a Businessworld – egy 2005-ben bevezetett, kártyaalapú rendszer, mellyel az ügyfelek szükség esetén a világon bárhol hozzá tudnak férni a Regus munkahelyeihez és szolgáltatásaihoz.

 

A több ezer kis- és középvállalaton kívül jelenleg a Fortune 500 vállalatainak több mint felével dolgozunk együtt. És keressük azokat az új, innovatív módszereket, melyekkel az ügyfeleink kezelni tudják kockázataikat, maximalizálni tudják a nyereségüket, és amelyekkel a növekedés érdekében rugalmasan alkalmazkodni lehet a kihívást jelentő piacok igényeihez.

Vállalatunk története

1989 óta folyamatosan az ügyfeleink igényeihez alakítjuk termékportfoliónkat, hogy bárhogyan, bárhol és bármikor dolgozhassanak.

Nemzetközi növekedés

1989-ben Európában, 1994-ben Latin-Amerikában és Kínában, majd 1998-ban az Egyesült Államokban vertünk gyökeret, és immár több mint 20 éve segítjük a vállalkozásokat világszerte abban, hogy hatékonyabban működjenek.

Egy innováció története

Szüntelenül keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel az ügyfeleink munkavégzését még könnyebbé tehetjük. Így dolgozunk ki olyan briliáns ötleteket, mint pl. a Businessworld kártya.

A munkavégzésre vonatkozó jövőképünk

A jövő vállalkozásainak szüksége lesz irodára a világ minden nagyvárosában?

Lesz egyáltalán szükségük irodára?

Milyen technológiákra és kisegítő lehetőségekre lesz szükségük?

A munkavégzésre vonatkozó jövőképünk

A jövő vállalkozásainak szüksége lesz irodára a világ minden nagyvárosában? Lesz egyáltalán szükségük irodára? Milyen technológiákra és kisegítő lehetőségekre lesz szükségük?

 

Ezeket a kérdéseket mindennap elővesszük. Mérettől függetlenül minden vállalkozásnak segítünk alkalmazkodni a mobil munkavállalás, a növekvő globalizáció elvárásaihoz és a rugalmas munkatér iránti igényekhez. És a világ minden táján, szüntelenül keressük azokat az új, innovatív módszereket, melyekkel az ügyfeleink a jövőben még hatékonyabban dolgozhatnak.

 

Miközben világszerte új piacokon jelenünk meg, úgy alkalmazkodunk a jövőhöz, hogy mi magunk alakítjuk. Ez izgalmas, nemzetközi karrierépítési és különböző üzleti kultúrákban történő tapasztalatszerzési lehetőségeket kínál munkavállalóink számára.

Fenntartható üzlet

Az érdekelt felek és ellátási láncok sokféleségével az a célunk, hogy az üzletünk a fenntarthatóság köré szerveződjön. Amikor innovatív termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk ki, ügyfeleink fenntartható működését támogatjuk, melynek következtében csökken az ügyfelek környezetterhelése, így segítségünkkel megteremthető a munka és a magánélet egyensúlya.

Befektetés a közösségekbe

Fontosnak tartjuk a fenntartható globális terjeszkedést. Amennyire fontos számunkra a társadalmi és környezetvédelmi felelősség a munkavégzésünk során, éppoly fontos célunk, hogy helyi munkavállalók alkalmazásával, valamint az üzleti készségek és lehetőségek fejlesztésének ösztönzésével felelősen ruházzunk be a közösségekbe. Munkavállalóink a világ minden táján részt vesznek a helyi kezdeményezésekben, hogy fejlesszék munkahelyük környezetét.

Zöldebb munkavégzés

Hisszük, hogy a jövő munkavégzése a munkaterek okosabb, kisebb környezetterhelést jelentő kihasználását fogja jelenteni. Már megfelelünk a Carbon Trust szabványnak, és vállaltuk azt a nagy kihívást jelentő feladatot, hogy szénlábnyomunkat 2020-ra a 2007-es lábnyomunk felére csökkentjük. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy az üzleti központjaink helyének kiválasztásától a központok megtervezésén és felépítésén keresztül a központok üzemeltetéséig olyan kezdeményezések kidolgozásával érjük el céljainkat, melyek csökkentik a szénkibocsátást, és növelik az újrahasznosítást.